Ben jij of ken iemand die in deze tijd wel een paar daagjes rust op de Veluwe kan gebruiken? We zouden het fijn vinden juist die mensen te ontmoeten die bijvoorbeeld in de zorg werken, net ziek geweest zijn, klein behuisd met kinderen moeten thuiswerken, een dierbare zijn verloren of welke omstandigheid dan ook. We willen zo de ruimte die er in onze boekingen is ontstaan als eerste weer opvullen met mensen die normaal misschien nooit een B&B zouden boeken, maar er nu hard aan toe zijn. Je kan dus ook voor iemand anders boeken. Kom je met je gezin, dan geldt de aanbieding voor beide kamers. Helaas kunnen we geen groot gezin een slaapplaats bieden. We hebben vier bedden en er kan een campingbedje bijgezet worden op elke kamer. Er is een grote huiskamer beschikbaar met televisie en er zijn veel spelletjes. Ook is er uiteraard WIFI. Schoolgaande kinderen kunnen in alle rust hun lessen volgen wanneer een eigen device wordt meegenomen.

Wij hebben alle maatregelen genomen om een veilig verblijf te garanderen. Eigen badkamer, eigen entree, ruime woonkamer en optimale hygiëne.

Stuur je verhaal naar info@heerlijkheidwolfheze.nl of door op de contactpagina op de link te klikken en boek je kamer met tweede nacht halve prijs of derde nacht gratis. Reageer snel! Dit aanbod geldt alleen in mei 2020. Je mag ook bellen naar Annemiek Nijeboer 06 28459398