De twee kamers Mus en Zwaluw beschikken beide over een eigen badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Het tweepersoonsbed is voorzien van een boxspring onderstel en een dekmatras van traagschuim met wol. De kussens en dekens zijn van wol met biologisch katoenen tijk. Ook de lakens zijn van biologisch katoen. Wie bijzonder wil slapen mag kiezen voor een jersey dekbedovertrek, een deken die voelt als een heerlijk zachte pyjama. Standaard hebben we een katoensatijnen overtrek.

Beide kamers hebben een eigen entree met tuindeuren, maar de kamers zijn ook van binnenuit te bereiken .  Even lekker in de tuin zitten na een dag wandelen of fietsen is heerlijk.

De kamers hebben een tafel met stoelen en een kledingkast.

Bewust hebben we gekozen voor een gezamenlijke ruimte waar gespeeld, gepraat of tv gekeken kan worden. De kamers hebben geen eigen TV. Wel is er WIFI in het hele huis.

Ontbijten kan tussen 7.00 uur en 10.00 uur. In bijzondere omstandigheden en na overleg kunnen we hier een uitzondering op maken. We serveren zoveel mogelijk een duurzaam, biologisch, regionaal en fair trade ontbijt. Er is altijd mogelijkheid om zelf koffie of thee te pakken.

Op verzoek maken we een lunchpakket klaar voor onderweg tegen een meerprijs van 20 euro voor 2 personen.

Prijzen: 

Een kamer kost 100 euro per nacht inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting. Dit is op basis van twee personen. Wil je langer dan drie nachten komen dan is de prijs 80 euro per nacht.

Kom je alleen dan is een kamer met ontbijt 87,50 euro. Voor langer dan 3 nachten betaal je als je alleen komt 75 euro per nacht.

Regels:

We hebben liever geen huisdieren in de kamers. Maak je gebruik van bijvoorbeeld een hulphond, dan willen we een uitzondering maken.

Roken is niet toegestaan.

We proberen het een ieder zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat betekent dat we ook rekening houden met andere gasten. Dat verwachten we ook van jou als gast.

Huisregels