De twee kamers Mus en Zwaluw beschikken beide over een eigen badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Het tweepersoonsbed is voorzien van een boxspring onderstel en een dekmatras van traagschuim met wol. De kussens en dekens zijn van wol met biologisch katoenen tijk. Ook de lakens zijn van biologisch katoen. Slapen is bij ons altijd bijzonder, laat je verrassen door koel en zacht katoensatijn, natuurlijk linnen of een  jersey dekbedovertrek die voelt als een heerlijk zachte pyjama.

Beide kamers hebben een eigen entree met tuindeuren, maar de kamers zijn ook van binnenuit te bereiken .  Even lekker in de tuin zitten na een dag wandelen of fietsen is heerlijk.

De kamers hebben een tafel met stoelen en een kledingkast.

Bewust hebben we gekozen voor een gezamenlijke ruimte waar gespeeld, gepraat of tv gekeken kan worden. De kamers hebben geen eigen TV. Wel is er WIFI in het hele huis.

Ontbijten kan tussen 8.00 uur en 11.00 uur.  We serveren zoveel mogelijk een duurzaam, biologisch, regionaal en fair trade ontbijt. Er is altijd mogelijkheid om zelf koffie of thee te pakken.

Op verzoek maken we een lunchpakket klaar voor onderweg. Ook heeft u de mogelijkheid om via onze lokale restaurants maaltijden te bestellen en in de gezamenlijke ruimte te nuttigen. We adviseren u graag.

In ons winkeltje is frisdrank, bier en wijn, chips en nootjes, koek en ijsjes te koop. Alles biologisch en zo mogelijk lokaal gemaakt.

Prijzen: 

Een kamer voor 2 personen kost 120 euro per nacht inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting. Een midweek van maandag tot vrijdag kost 450 euro. Een hele week kost 775 euro.

Kom je alleen dan is een kamer met ontbijt 100 euro. Een midweek is dan 375 euro en een hele week kost 650 euro.

Regels:

We hebben liever geen huisdieren in de kamers. Maak je gebruik van bijvoorbeeld een hulphond, dan willen we een uitzondering maken.

Roken is niet toegestaan.

We proberen het een ieder zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat betekent dat we ook rekening houden met andere gasten. Dat verwachten we ook van jou als gast.