Vergaderruimte

Sfeervol vergaderen tot 20 personen

Kom vergaderen in onze warme, gezellige maar functionele vergaderkamer, met alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde zakelijke vergadering, workshop, heidag, cursus of andere andere meeting. Onze vergaderruimte is al vanaf 45 euro per uur te boeken. We leveren maatwerk wat betreft koffie en thee. Ook een lunch of borrel behoort tot de mogelijkheden.

lees meer

Leefruimte

Het hart van het huis

Een warm onthaal in deze multifunctionele entree van de Heerlijkheid Wolfheze.  Je voelt je er direct thuis. Neem een kop koffie bij het knapperend haardvuur, of snuister wat rond in het winkeltje met duurzame producten uit de omgeving. Voel je vrij om even aan de bar te hangen en kom op adem na de lange wandeling.

 

lees meer

Stilteruimte

Hout, leem, puur en stil

Een coachingsgesprek, een gebedsuur, een  stiltemomentje, een zakelijke bespreking; de ideale plek voor een klein gezelschap.

lees meer

Terras

Even lekker zitten

Mooi weer of niet, ons terras mag je altijd gebruiken om even uit te rusten van de wandeling of fietstocht. De Boomstamtafels uit het Veluwse bos gemaakt door Staatsbosbeheer staan er bij weer en wind. Even een slok water bij de fontein, en dan weer fris in de benen. Soms serveren we koffie of thee, bel even aan of kijk of de deur van het slot is.

 

lees meer